Yoga


Passionen för yoga väcktes under en period i mitt liv när jag drabbades av utbrändhet och utmattningsdepression och vissa dagar inte ens tog mig ur sängen!


PT Yoga

Hos mig kan du få en helt individanpassad yogalektion enligt det traditionella sättet att undervisa yoga - lärare till enskild elev - för att du ska få den praktik som just du behöver. Om ni vill komma fler kan jag ta emot upp till 4 personer i min lilla studio. Jag tillhandahåller samtliga arbetsredskap. Till yoga & bokning!


Yogakurser

På torsdagar kl 19-20 håller jag yogakurser på Leva Studio i Hästängsudd. Jag brinner för att förmedla yogatraditionen som helhet med inslag av filosofi, chanting, pranayama, asanas och meditation. Varje kurs bygger på ett specifikt tema och varje yogapass bygger på varandra så att du kan utvecklas i din praktik. Till yoga & bokning!


Yogaformer

Hatha Yoga är den äldsta av de moderna yogaformer som finns idag och ligger till grund för kroppspositioner och flöden som utövas även i andra yogaformer. Hatha Yoga utgår från andningsträning (Pranayama) och strävar efter att hitta balans mellan kropp och sinne, men också mellan rörelse och vila. Det är en kraftfull men skonsam yogaform som bygger styrka och ökar rörlighet och balans.

•••

Restorative Yoga är en yogaform under lång och total vila med det naturliga andetaget som nyckel. Genom att avlasta kroppen med bolster och filtar i olika liggande positioner kan nervsystemet koppla av så att både kropp och sinne återhämtar sig. Även om det kan vara svårt har du bäst behållning av att hålla dig vaken, så att avslappningen registreras av hjärnan, till skillnad från när du sover. 


Kontakta mig gärna

För prisuppgifter på yoga i hemmet eller på företaget! 


Friskvårdsbidrag 

Du kan du använda ditt friskvårdsbidrag här: Yoga är en Skattefri förmån!


Köp Presentkort
Digitala och miljövänliga presentkort snabbt och enkelt köp här!

Cecilia Marbergs yogautbildningar
Teacher Training 2016-2017:

Hatha Yoga 200 Hr
Advanced Teacher Training 300 hr:

Kost & Ayurveda 50 Hr

Restorative Yoga 25 Hr

Terapeutisk Yoga 25 Hr

Filosofi, Sanskrit & yogans viktiga texter 40 Hr

Pranayama & Meditation 40 Hr

Linjering & Assistering 25 Hr
Sekvensering 20 Hr
Anatomi, Fysiologi & Biomekanik 25 Hr

Pedagogik & Effektiv kommunikation 20 Hr
Yogafilosofi & Mytologi 20 Hr

Mantrayoga: Musik & Chanting 10 Hr